Hvem er Trust Move?

Vi er ikke bare endnu et erhvervsfirma. Vi er et dedikeret team, der tager levering og sikkerhed alvorligt.

Altid professionelle, fleksible og til tiden – 24/7

Vores team

Vi hos Trust Move, gør mere end blot at tage os af dine leveringer. Vi sørger for, at de når frem på dine vilkår, hele døgnet rundt og i hele landet. Ja, selvom du ønsker noget leveret klokken tre om natten.

Vores dedikerede team sørger for, at du altid får dækket din virksomheds eller organisations behov, til en pris, der er konkurrencedygtig.

Vi gør altid vores bedste for, at udføre enhver type levering. Vores tilfredshed ligger i, din tilfredshed.

Vores erfaring

Vi er gamle nok. Vi har været i branchen i mere end 20 år og har i dag 75 erhvervsbiler, der tager sig af vores kunders leveringer fra hele Sjælland.

Som resultat heraf, samt indgående kendskab til udviklingen i branchen, har vi implementeret forskellige løsninger, der er til fordel for alle vores kunder. Det betyder, at vi kan varetage dine ønsker og behov for dine forskellige leverancer.

Individuelle løsninger

Alle vores kunder får særskilte og individuelle løsninger. Det får du også. – Du får nøje beskrevet, hvilken type leveringer der vil blive varetaget af os og hvordan forløbet for leveringerne vil være. For os gør det ingen forskel om du har faste eller enkelte leveringer.

Vi er miljøbevidste

Tænker du ligesom os, også på miljøet? Så kan vi forsikre dig, at alle vores varebiler er miljøvenlige. Vi elsker vores specielle klode og ønsker, så lidt forurening som muligt. Af denne grund, har vi valgt at lægge stor vægt på, at vores varebiler reducerer skadelige gasudslip og forbedrer luftkvaliteten.

Din sikkerhed

Alle vores varebiler er udstyret med GPS. På den måde sikre vi, at de følger den rute der er planlagt for dem og ved ændringer, bliver vi med det samme orienteret.

Chaufførerne sikre ikke kun, at din levering når frem. De lægger også stor vægt på at håndtere leveringen efter type og specielle ønsker.

Vi er klar

Vores dygtige og veluddannede medarbejdere står altid til rådighed og er til enhver tid klar til, at tage i mod dig. De rådgiver og hjælper dig således, at vi får det bedste ud af vores samarbejde. Vi har dine ønsker og behov i centrum, og vil altid have dig med på råd i alle beslutninger.

Tag fat i os, allerede nu. Indsend en forespørgsel gennem vores kontaktformular eller ring på telefon: 60 400 400.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, i Trust Move-familien!

Trust Move ApS er igen på top 10 blandt de bedste transportvirksomheder. Trust Move ApS befinder sig endnu en gang blandt de bedste på markedet når det gælder afkastningsgrad.

VI SPONSORERER

Trust Move ApS støtter op om sporten i Danmark og sponsorer gode tiltag, klubber og foreninger. Trust Move ApS er derfor stolte over at kunne kalde os sponsor for Holbæk Basketball Klub.

Call Now Button